Baby

4 orginele kraamcadeau’s

Er is in jouw omgeving een kindje geboren. Hartstikke leuk natuurlijk, maar wat voor kraamcadeau neem je nu weer mee? Een HEMA-cadeaubon, kleren, eten? Allemaal mogelijk opties maar als je iets wilt geven wat de meeste (nieuwe) ouders nog niet hebben, en stiekem ook erg blij van worden, dan heb ik hier een paar leuke tips voor je!

Een zwempakket

Hoe leuk is het om te gaan zwemmen met je baby? Mocht je nu nog geen ervaring hebben met zwemmen en baby’s, dan kan ik je vertellen dat het erg leuk is… maar ook vermoeiend (voor iedereen). Ik denk dat de meeste, en dan voornamelijk nieuwe, ouders nog niet al deze dingen hebben gekocht. Daarom geef ik met een babyshower of als kraamcadeau graag zo een pakket weg. Maar wat kan er dan allemaal in zitten?

Denk bijvoorbeeld aan een te gekke zwembroek/badpak, een zwemband, zwemluiers en een handdoek (of badponcho). Je kunt daar natuurlijk ook nog waterspeelgoed aan toevoegen, maar ook bandjes voor de latere leeftijd.

Kraamcadeau of babyshower zwempakket. Een opblaasbare zwemband met badpak, handdoek, zwemluiers en zonnebril.

Een speel-maar-lekker-buiten-als-je-groot-bent pakket

Iets wat wij van vrienden als een kraamcadeau kregen, en wij allebei echt een geweldig idee vonden, was een zandbak. Hoe leuk is het om alvast een zandbak te hebben? Naud is echt gek op de zandbak en speelt er het liefst de hele dag in.

Maar wat kan er dan zitten in een buitenspeelpakket? Denk dan bijvoorbeeld aan een zandbak (de bekende blauwe schelp), zand en zandspeelgoed als een schepje, emmer en gieter. Gegarandeerd uren speelplezier. En als is het niet direct voor nu, het kindje zal er later veel plezier aan beleven.
Tenzij ze natuurlijk een (frans) balkon hebben, dan zijn ouders misschien iets minder blij met dit cadeau.

Zet je tanden er maar in

Hoe schattig die tandloze lachjes van die kleintjes ook zijn, op een gegeven moment komen er tanden tevoorschijn. Het ene kind heeft daar meer last van dan het andere, maar mocht het kindje er veel last van hebben dan kan een bijtring verlichting te bieden. Hoe leuk is het dan als de bijtring gepersonaliseerd is? Ik vind het persoonlijk super leuk om zelf te maken, maar je kunt ook bij verschillende webshops gepersonaliseerde bijringen bestellen. Let er wel goed op dat de kralen het keurmerk hebben en dus veilig zijn voor de kleine.

Deze bijtring maakte ik laatst nog. En hij is in een Mickey thema, hoe leuk is dat!

Speciaal voor jou

Iets wat ontzettend leuk is om als kraamcadeau te geven, en om te krijgen, is een gepersonaliseerd cadeau. Zo kregen wij voor Naud een gepersonaliseerd boek, Naud Liam & Oskar. Het gaat over een olifant die, door alle letters van zijn of haar naam te verzamelen, de naam van het kindje gaat raden.
Je hebt inmiddels heel veel verschillende webwinkels die dit soort boeken verkopen. Zo kan het kindje een onderdeel zijn in een boek van Pim&Pom, maar ook Woezel en pip, rupsje Nooitgenoeg, Dikkie dik en ga zo maar door.

Ik hoop dat je wat inspiratie hebt opgedaan voor het volgende kraamcadeau wat je gaat bestellen of regelen. Heb je een van de tips gebruikt? Deel ze dan vooral met de hashtag #maximemelissa op Instagram, dan zie ik hem verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *