Babyshower
Zwangerschap

Babyshower verrassing

Zondag 10 februari 2019, ik was alleen thuis, het perfecte moment om even wat Instagram foto’s te maken dacht ik. Na uitgebreid gedoucht te hebben neem ik lekker de tijd om mij op te maken. Eenmaal vol geplamuurd begin ik beneden aan mijn DIY fotoshoot.
Al eerder hadden mijn zusje en ik afgesproken om vandaag even te gaan kijken naar de muur waar we samen de Winnie the Pooh op gaan schilderen. Dus zo afgesproken stond ze op een gegeven moment voor mijn neus. Nadat we samen een kopje thee hadden gedronken en bedacht hadden hoe we de muurschildering gaan doen, zei mijn zusje dat ze thuis nog even mijn hulp nodig had. Prima dacht ik, ga ik daarna gewoon direct boodschappen doen.

Met de boodschappentassen in de hand stapte ik bij haar de auto in. Eenmaal in de straat van mijn ouders aangekomen viel het mij op dat de auto van mijn opa en oma er stond. Op zich is dat niet heel gek, ze komen wel vaker in het weekend een kopje koffie doen. Gezellig, dacht ik nog, ik heb ze al een tijd niet gezien. We stapte uit, met de boodschappentassen, en liepen richting de voordeur van mijn ouders.
Vreemd, dacht ik nog, normaal gesproken staan er twee hondjes voor het raam als ik aan kom lopen.

Surprise!

Ineens zag ik een slinger hangen en er begon bij mij een lichtje te branden. Eenmaal binnen was ik overdonderd. Ik had het echt niet verwacht, ondanks dat ik aan het begin van mijn zwangerschap veelvuldig had aangegeven dat ik een babyshower erg zou waarderen.

Totaal verrast krijg ik mijn sjerp om
Totaal verrast

Zo ongelofelijk verrast was ik dat ik de eerste paar minuten niet zo goed wist wat ik moest zeggen en, ik kan je zeggen, dat gebeurt niet zo veel.

Zowel mijn familie als mijn schoonfamilie, lieve vriendinnen en collega’s waren aanwezig. Mijn zusje, moeder en beste vriendin hadden de babyshower in een Pooh thema gegoten. Zo waanzinnig leuk! Mijn zusje had een echte Winnie the Pooh playlist samengesteld en cupcakes gebakken.

Hier een kleine sfeerimpressie

Pooh's cupcakes, piglet's cupcakes, tigger's cupcakes
Pooh’s cupcakes

100 aderwood macarons
100 Akerwood Macarons
Eeyore’s gloomy punch
Nadat ik weer een beetje op adem was gekomen heb ik een lekker glaasje Eeyore’s gloomy punch genomen en een cupcake.
Aan mijn gasten werd gevraagd om een formulier in te vullen met de wensen voor de kleine man. Ook konden ze erop schrijven hoe zij denken dat hij gaat heten, wanneer hij geboren wordt en hoe zwaar hij dan zal zijn. Ik ben benieuwd!

Ook hebben we een spelletje gedaan, raad Maxime’s omvang. Door een stuk wol af te knippen waarvan je denkt dat dat mijn omvang is. Grappig genoeg klopt mijn zelfbeeld dus nog steeds niet want ik had mijn stuk wol veelte groot afgeknipt! Ik paste er bijna twee keer in.

Daarnaast hebben de meiden op wat luiers getekend en geschreven, zodat iedere keer als wij hem dan een schone luier aantrekken we even terug denken aan de babyshower! Super leuk!

Gifts

Ik heb drie cadeau’s gekregen van iedereen samen. Een babynestje, een babyhangmat en een luiertaart! Wauw, wat ben ik daar blij mee!

Een Pooh luiertaart gemaakt door een vriendin voor mijn babyshower
Een Pooh luiertaart!

Nogmaals wil ik iedereen bedanken die erbij aanwezig wilde zijn! Ik heb ervan genoten.

Heb jij al een keer een babyshower gekregen of georganiseerd? Hoe zag dat eruit? Ik ben zeer benieuwd!

2 Reacties

  • Jessica

    Ik ben blij dat je het leuk vond meis! Hoe leuk dat je het niet meer verwacht had ondanks alle hints die je gegeven had.

    Hihi nu ik jou babyshower zo meegemaakt heb, ben ik toch wel nieuwsgierig of er voor mij iets geregeld is (ook na diverse hints in het begin van de zwangerschap) haha.

    Ik heb de foto van de luiertaart nog even bewaard! Had er zelf geen foto meer van gemaakt, dementie hé.

    Xxx Jessica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *