Joolz luiertas
Mama

Essentials in je luiertas

Oké iedere vrouw die nog geen mama is zal nu denken… lekker belangrijk! Ik geef je gelijk, maar voor de mama’s of mama’s to be onder ons is het wel eens fijn om even te spieken of inspiratie op te doen. Ik heb dit zelf tijdens mijn zwangerschap namelijk veelvuldig gedaan bij andere bloggers, vandaar dus dat ik vandaag de inhoud van onze luiertas met jullie deel.

De Joolz luiertas

binnenkant van de Joolz luiertas

Laten we vooral bij het begin beginnen, de tas. Toen wij onze kinderwagen kochten kregen/kochten wij daar een luiertas bij. Het toffe eraan is dat het precies in dezelfde kleur is als de wagen, dat vind ik (enig autisme is mij niet vreemd) heel erg fijn. Natuurlijk is het ook fijn dat het systeem precies op elkaar aansluit, waardoor je met gemak je tas aan de wagen kunt hangen met de lusjes aan de tas.

Onze tas is grijs van kleur, met aan de buitenzijde 3 vakken. Twee kleine aan de voorkant en een groot vak achter. Aan de binnenkant zitten 5 gaas vakken, een dicht vak met een rits en daarachter is ruimte voor het verschoonmatje.

Standaard in de tas

Luiertas met inhoud

Bijna alles wat in de luiertas zit blijft erin. Natuurlijk is het een en ander soms aan vervanging toe, maar zo weet ik tenminste dat ik de belangrijkste dingen bij mij heb.

 • Luiers (minimaal 5)
 • Billendoekjes
 • Spuugdoekjes
 • Containers met voeding (deze vul ik elke 2 dagen)
 • Maatschepje
 • Fles
 • Speen
 • Kleding: 2 broekjes, 2 rompers, 2 paar sokken en 2 shirts
 • Handgel
 • Handcrème
 • Thermometer
 • Sudocrème
 • Zonnebrandcrème
 • Geparfumeerde luierzakjes
 • Tassenhaak
 • Haarelastiekjes
 • Maandverband

Tip van Max

Ik raad je echt de geparfumeerde luierzakjes aan, zo fijn als je ergens op verjaardag zit en je kan het (stink)boeltje geurloos weggooien. Ook heb ik altijd twee setjes kleding bij mij voor Naud. Je zult net zien, ben je lekker een dagje weg, poept hij twee keer zijn complete broek en romper vol! Als je dan niks schoons meer in je luiertas hebt voel je je echt naar.

Naast veel producten voor Naud zitten er voor mij ook wat artikelen in. Zo vind ik het fijn om altijd mijn handen te kunnen wassen (handgel) en mijn haren in een staart te kunnen doen. Daarnaast vind ik het altijd een geruststellende gedachte dat ik iets van maandverband bij mij heb, mocht de ongesteldheid ineens opkomen. De tas is tenslotte toch groot genoeg, daar past makkelijk nog iets voor mij bij!

Welke producten vind jij essentieel in je luiertas? Ik ben benieuwd naar jullie aanvulling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *