Februari favorieten | 2019

Ja hoor daar is hij weer, het favorietenlijstje! Deze maand is weer voorbij gevlogen! Deze maand was wel een bijzondere. Zo was er mijn babyshower, werd het ineens hartstikke lekker weer, zijn we samen naar de bioscoop geweest en ben ik naar de negenmaanden beurs geweest.

Favoriete (bioscoop)film

Deze maand kreeg ik kaartjes van een vriendin voor de film Instant family. Na het zien van de trailer was ik vrijwel direct enthousiast, want de tranen liepen al over mijn wangen van het lachen.

In de film maak je kennis met een koppel, Pete en Ellie. Ze bedenken op een dag dat het tijd wordt voor gezinsuitbreiding en besluiten te adopteren. Via het adoptiebureau maken ze kennis met een opstandige tiener en nemen haar en haar broertje en zusje in huis. Ineens gaan ze van 0 naar 3 kinderen en leren snel de kneepjes van het ouderschap, met hilarische gevolgen.

Samen met Wilco heb ik gekeken naar de film. Ik heb zelfs een traantje weggepinkt bij het laatste stuk van de film, dat zullen de hormonen wel zijn, haha. Een echte aanrader!

Favoriete moment

Ik denk dat met stip op nummer een wel mijn babyshower staat! Ik was oprecht overdonderd op het moment dat het plaats vond, dus het was een zeer geslaagde verrassing. Het was een zeer gezellig en geslaagde middag waar je hier alles over kan lezen.

Mijn babyshower!

Favoriete drankje

Terug van weggeweest, want ik dronk dit voorheen echt heel veel, de karamel macchiato. Het allerlekkerste is het wel om het zelf te maken, maar de cups van Dolce Gusto zijn ook zeker heel goed te drinken.
Maar voor de thuis baristas onder ons… de key tot succes is toch wel geduld.

Men neme:
een kopje sterke koffie
Volle melk
Karamelsiroop zoals bijvoorbeeld deze
Melkopschuimer
Groot glas

  • Klop allereerst de melk op, verwarm hem ook een beetje zodat hij lekker warm is.
  • Doe een beetje karamelsiroop onderin het glas
  • Vul je glas tot 1/2 met de melk
  • Wacht een minuutje
  • Doe er nog een beetje melk bij tot het glas voor 3/4 gevuld is
  • Wacht een minuutje of 2
  • Schenk nu rustig de koffie in het midden erbij
  • Aanschouw je kunstwerk en geniet

Favoriete aankoop

Zonder twijfel is mijn favoriete aankoop mijn Macbook air. Na jaren nadenken of het het geld wel waard zou zijn, heb ik het toch maar gedaan. Waar ik eerst dacht dat ik er misschien weinig gebruik van zou maken, kan ik nu zeggen dat ik bijna dagelijks op mijn macbookje aan het werk ben. Heerlijk om overal in huis mijn macbook bij de hand te hebben. Nog even en ik kan op het terras bloggen! Whoehoe, laat die lente maar komen.

Favoriete event

Eind februari was ‘het’ event waar je als zwangere naar toe zou moeten, de negenmaanden beurs! Natuurlijk was ik daar ook aanwezig samen met mijn moeder en zusje.
Het was echt een super gezellige dag, ik heb ervan genoten! Wat ik daar allemaal heb gezien en meegemaakt lees je hier.

Wat zijn jullie favorieten van februari?

Graag andere hierover vertellen? Dat kan!

Dit vind je misschien ook leuk...

Je mailadres wordt niet gepubliceerd, het opgeven van je naam en mailadres is wel noodzakelijk.