Verjaardag Maxim 27 jaar
Maxime

Hiep hiep hoera, Maxime 27 jaar!

Afgelopen dinsdag was het (weer) zover, ik mocht wat kaarsjes uitblazen. Dit keer waren het er 27, ik zit nu officieel aan de verkeerde kant van 25! Omdat ik dinsdag niet zo een handige dag vind om mijn verjaardag te vieren, hebben wij het op zondagmiddag gedaan. Op die manier kunnen namelijk mijn opa’s en oma’s nog op eigen gelegenheid naar mij toekomen en kunnen we, met een beetje geluk, in de zon zitten.

Goede voorbereiding is het halve werk…

Zaterdags hebben Wilco en ik het huis opgeruimd en ervoor gezorgd dat alles al klaar stond qua tafels en stoelen. De boodschapjes had ik gedaan, twee ‘taarten’ (aardbeienkwark en een luchtige citroencake) en de wraps had ik ook alvast gemaakt. Op die manier hoefde wij zondagochtend niet zo heel veel te doen, want zondagochtendjes zijn om rustig aan te doen.

Laat het feest(je) maar beginnen

Een groot deel van de familie en vrienden waren uitgenodigd om lekker een borreltje te komen doen. Voor ik het wist stond zowel mijn woonkamer als de tuin vol met mensen. Gelukkig was het erg mooi weer en konden we ook lekker buiten in het zonnetje zitten.

Naud heeft een groot deel van de middag geslapen en heeft dus uiteindelijk alleen het laatste uurtje meegekregen van het feestje. Dat was denk ik voor zowel ons als hem eigenlijk wel erg fijn. We merkten in de avond dat hij erg moe was, laat staan dat hij alles had meekregen!

Ik heb een onwijs gezellige verjaardag gehad en ben ontzettend verwend met de cadeautjes!

Maar dan nu wel echt 27

11 Juni was het dan wel serieus, de leeftijdsteller schoof een stukje door. Ik blijf het toch altijd gek vinden, er veranderd helemaal niets maar toch ook wel? Je voelt je niet anders maar toch moet je ‘wennen’ aan je nieuwe leeftijd, althans dat heb ik dus altijd. Ik ben benieuwd hoe jij dit ervaart!

Een gezellige lunch bij Mooca op mijn verjaardag

Mijn moeder had mij uitgenodigd voor een gezellige lunch in Hoofddorp centrum, dus we zijn gezellig bij Mooca gaan zitten. Daar hebben we lekker genoten van een kopje koffie en een broodje. Vervolgens hebben we nog een rondje dorp (wij noemen het centrum altijd ‘het dorp’) gelopen en zijn we daarna lekker in de tuin gaan zitten. Tegen onze verwachtingen in hebben we nog heerlijk in de tuin kunnen zitten in het zonnetje.

In de tussentijd hadden Wilco en ik even contact gehad en bedacht dat we wel gezellig uiteten wilden. Het zou alleen voor Naud wat rustiger zijn om dan niet mee te gaan, dus hebben we mijn ouders gevraagd om op te passen. Voor ons was het de derde keer dat we zonder hem opstap gingen, tot nu toe blijf ik het gek vinden.

Toen ik thuis kwam, om mij even snel om te kleden, stond Wilco in de woonkamer met een gigantische bos bloemen. Daarnaast had hij een kaart geschreven waarin staat dat ik een mooi armbandje uit mag zoeken voor mijn verjaardag. Ook had hij namens Naud een lekkere douchegel gekocht bij Rituals. Zo ongelofelijk lief! Ik bof maar met zo een lieve vent!

’s Avonds hebben heerlijk gegeten bij Loetje in Overveen, een lekker ijsje gehaald bij Luciano en daarna nog een strandwandeling gemaakt in Zandvoort. Het was heerlijk om even tijd te hebben voor elkaar!

Een geweldige verjaardag, lekker uiteten en een strandwandeling gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *