Baby

Hij komt, hij komt! – Een verlanglijstje voor Sinterklaas

Nog even en dan is hij er weer, Sinterklaas. Dit jaar wordt wel een speciale voor ons, het is namelijk de eerste keer dat Naud Sinterklaas gaat meemaken. Ondanks dat we nog niet weten of we het daadwerkelijk gaan vieren heb ik wel vast nagedacht over cadeautjes, er is namelijk anders nog steeds kerst hihi! Maar wat moet je een kind van 9 maanden oud nu geven? Zoals ik al eerder beschreef denken wij goed na over de speelgoedkeuzes die wij voor Naud maken (mocht je dit gemist hebben dan kun je dat hier even teruglezen).

Little Dutch houten regenboog

Ik vind deze echt ontzettend gaaf! Misschien denk je wel, jeetje Maxime wat moet je daaaaaar nu weer mee? Nou het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit wat ik ermee kan, maar meer wat de fantasie van Naud er straks mee kan. Maar oké ik zal je een klein beetje op weg helpen. Hij zou ze van groot naar klein kunnen zetten, of andersom. Maar ze ook als wip kunnen gebruiken, auto’s overheen laten rijden en ga zo maar door. Ik denk dat het een leuke toevoeging is voor elk spel.

Badspeelgoed – dolfijn

Nog even en dan kan die kleine man van ons zelf zitten in bad. Tijd dus voor wat badspeelgoed, om de tijd in bad nog leuker te maken. Hij heeft al wat plastic bootjes en gezellige eendjes en ik denk dat deze dolfijn het wel af zou maken. Ook is het misschien nog wel een idee om wat emmertjes/bakjes en een gietertje toe te voegen.

Pluche voetbal!

Naud is gek op ballen. Hij heeft er op dit moment twee, een kleine van Oball en een pluche met friemeltjes eraan van HEMA. Daarom denk ik dat het leuk is om nog een grotere variant erbij te doen, een pluche voetbal. Kan hij straks lekker overrollen of mee gooien! Als hij maar op mijn bloemen past haha!

Kleding maat 74 + 80

Nu is dit misschien niet iets waar hij meteen blij van wordt, maar wat wel nodig is. Hij groeit namelijk lekker door, wat betekent dat zijn kleding langzamerhand een beetje te klein aan het worden is. Daarom zou het fijn zijn om wat kleding te vragen aan Sinterklaas of de kerstman. Zelf vind ik de kleding van HEMA echt te schattig, maar ik ben ook best wel fan geworden van H&M.

Want zeg nou zelf, dit is toch te schattig?

Dit is het verlanglijstje voor Sinterklaas tot nu toe. Heb jij nog ideeën voor op Naud zijn lijstje? Laat het dan vooral even weten in de comments!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *