Vrouw

Maandoverzicht augustus – zonovergoten!

Wat is het weer snel gegaan, de maand augustus is alweer op zijn eind. Ik, als echt zomermens, baal dan ook ontzettend dat we statistisch gezien de mooiste maanden achter ons hebben. Want wat was het weer heerlijk weer!

Zwembadjes en BBQ

Omdat het zo ontzettend lekker was hebben we ook een paar dagen een klein zwembadje in de tuin gehad. Naud vond het geweldig om erin, maar ook zeker er omheen, te spelen. Daarnaast was het ook prachtig weer om te bbq’n en dat hebben we dan ook 3 keer gedaan. Voor mij is dat wel het ultieme zomergevoel hoor, de hele dag heerlijk in de zon zitten en dan de dag afsluiten met een bbq.

Kleuradvies

Ook iets dat ik deze maand heb gedaan is het kleuradvies. Samen met Jessica van lifebyjess hadden we een afspraak in Nieuw Vennep. Aangezien het die dag ook weer ontzettend heet zou worden hadden we een uurtje vroeger afgesproken. Hoe die dag precies was kun je hier lezen.

Speeltuintjes, dieren kijken en in het bos wandelen

Misschien een beetje gek, maar eigenlijk ging ik nooit met Naud naar een speeltuin. In mijn hoofd was hij daar echt nog veel te klein voor. Gek he, want hij is al bijna 1,5 jaar oud. Maar goed zo gaan die dingen soms. Sinds deze maand gaan we dan ook echt met grote regelmaat even naar het speeltuintje op de hoek waar hij, zo groot als hij nu al is, zelf van de glijbaan gaat. Apetrots is hij dan en hij schatert het uit als hij met een roetsj van de glijbaan gaat.

Daarnaast hebben we deze maand een paar keer een bezoekje gebracht aan de schapen, geitjes en koeien in de buurt. Ook heb ik samen met Naud en mijn schoonzus een heerlijke wandeling in het bos hier in de buurt gemaakt. Zowel hij als wij genoten van de dieren en alle takjes en blaadjes die alweer op de grond liggen.

Sporten voor een leeg hoofd

Ook heb ik deze maand het sporten weer beter opgepakt. Naast het sporten in de sportschool (lang leve de woensdagavond een half uurtje barbell) loop ik ook weer wat vaker hard. Ik heb hier al veel vaker over geschreven, maar als mijn hoofd vol zit kan ik het beste gaan hardlopen. Na een paar hardloopsessies is mijn probleem een stuk kleiner en kan ik veel beter beslissingen nemen. Zo is er op werkvlak een verandering die ik gauw met jullie ga delen.

Relax en geniet!

Naast wat uitstapjes was de maand augustus voor mij ook vooral een maand van rustig aan doen. Genieten van mijn gezin, de zon en heerlijke zwoele avondjes in de tuin. Niet heel veel spannends dus, maar dat is ook wel eens fijn!

Hoe was jouw augustus? Ik lees het graag in de comments.

Geniet van september en tot gauw.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *