Maxime

Maart favorieten | 2019

Ongelofelijk hoe snel ineens de tijd gaat, het is alweer tijd voor het favorietenlijstje van de maand maart! Deze maand vertel ik jullie wat mijn favoriete moment, app, serie en kledingstuk zijn.

Moment | Geboorte van Naud

Ondanks dat we hem nog niet verwacht hadden, is Naud twee weken te vroeg geboren op 19 maart. Wat een bizarre dag was dat! Binnenkort vertel ik jullie er alles over in mijn bevallingsverhaal!

App | Zwangerschap+

Ondanks dat ik deze app al vanaf het begin van mijn zwangerschap op mijn telefoon heb staan, heb ik hem nu pas echt ontdekt. Naast de gezellige plaatjes waarop je zou kunnen zien hoe je kindje er nu uitziet, staan er ook goede tips op. Zo vind je er elke dag wel iets van een blog of dagelijkse informatie die bij die tijd van de zwangerschap hoort.

Ook kun je gemakkelijk je (over het algemeen toenemende) gewicht, to do lijstjes, afspraken en geboorteplan bijhouden. Zo heb je alles gemakkelijk bij elkaar, wel zo fijn!

Serie | Designated survivor

Deze serie heb ik deze maand echt ontdekt. Sinds de serie ’24’ ben ik al fan van Kiefer Sutherland en ook in deze serie speelt hij een hoofdrol. In designated survivor maak je kennis met Tom Kirkman, minister van Volksvestiging en Stedelijke ontwikkeling. Tijdens de state of the union is hij de designated suvivor (aangewezen overlevende). Die avond vind er een aanslag plaats waarbij iedereen bij de state of the union omkomt. Tom wordt vrij snel daarna president van Amerika en komt terecht in een rollercoaster.

Kledingstuk | MAMA fijngebreide joggers

Fijngebreide jogger van H&M

In mijn zwangerschapsupdate van week 13-25 kon je al lezen dat ik flink los was gegaan in de H&M op de MAMA afdeling. Ook deze joggingsbroek heb ik toen aangeschaft, niet wetende dat ik er afgelopen maand ongeveer in zou gaan wonen. De eerste helft van de maand wilde ik geen spijkerbroek meer aan, niks zat meer lekker. Nu, na de bevalling, zit nog steeds niks lekker haha! Lang leve de joggingbroek!

Wat zijn jullie favorieten van de maand maart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *