fotoshoot zwangerschap
Zwangerschap

Onze zwangerschapsfotoshoot

Vrijdag 8 maart was het dan zover, de fotoshoot in de Waterleidingduinen in Zandvoort. Al de hele week waren wij aan het hopen dat maar droog zou zijn en wat hadden wij een geluk. Toen wij aankwamen in Zandvoort scheen zelfs de zon en was er blauwe lucht te zien!

Voorbereiding

Vooraf had ik via Pinterest al een bord gemaakt met inspiratie voor de fotoshoot. Ook hadden we een paar schoentjes (van die kleine man) en een Pooh knuffel meegenomen. Marieke van Paper Peacock had mij gevraagd om een keuze te maken tussen de jurken die zij tot haar beschikking heeft. Maar hoe moet je nu kiezen tussen deze prachtige jurken? Ik heb een paar hulplijnen kunnen inschakelen, zij hebben mij geholpen om uiteindelijk deze twee toppers uit te kiezen.

Naast een jurk keuze vroeg Marieke mij ook om een legging aan te trekken (dat is wel zo lekker warm), deze zou je niet terug zien op de foto’s. Voor Wilco waren er ook kleding instructies, een nette spijkerbroek met wit overhemd zou wel mooi zijn voor de foto’s.

Voorbereiding op de fotoshoot, een jurk uitkiezen
Hoe moet je hier nu een keuze tussen maken?

De fotoshoot

Auto’s geparkeerd, Maxime de eerste jurk aan en hup wandelen het duingebied in. Nu heb je natuurlijk kunnen lezen dat lopen voor mij niet altijd even makkelijk gaat, maar gelukkig viel het die dag mee. Na een niet al te lang stuk wandelen kwamen we al op een mooi stukje gebied aan.

Eerst hebben Marieke en ik mijn Pinterest bord doorgenomen, waarna ze ons instructies gaf over hoe ze de foto’s wilde gaan maken. Wij vonden dat allebei heel prettig, aangezien wij allebei amper ervaring hebben met een fotoshoot. Na ongeveer 20 minuten wisselde ik van jurk en liepen we nog een stukje verder het duingebied in. Ook daar hebben we mooie foto’s gemaakt.

Eenmaal op de terugweg naar de auto kwamen we meerdere herten tegen. Het is echt bijzonder als je bedenkt dat ik vroeger op de vroege zondag ochtend heel stil door het duingebied wandelende en dan, met veel geluk, een hert zag. Nu staan ze je gewoon bijdehand aan te kijken, ze vragen je nog net niet waar je nou eigenlijk naar kijkt.

De foto’s

Wij zijn echt ongelofelijk blij met het resultaat. Marieke stuurde ons een stuk of 40 foto’s op waar we uit konden kiezen. Hoe moet je daar nu een keuze uit maken!? Uiteindelijk is het ons wel gelukt en hebben we de tien mooiste uitgekozen.
Welke foto vind jij het mooiste? Let me know in de comments!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *