De tagliatelle met romige saus, groenten en gerookte zalm
Voeding

Romige tagliatelle met groente en gerookte zalm

Helaas valt het mij vaak op dat recepten, bij bijvoorbeeld AH of Jumbo, zeer weinig groenten bevatten. Zonde! Het is namelijk super makkelijk om meer groenten toe te voegen en het gerecht wordt er over het algemeen ook aantrekkelijker van. Vandaag dus tagliatelle met groenten en gerookte zalm (gevonden bij Jumbo). Dit recept is voor ruim twee volwassenen met een flinke eetlust.

Wat heb je nodig?

  • Tagliatelle (ik nam iets van 5 bolletjes)
  • 200 gram verse spinazie
  • 1 rode paprika
  • 1/2 bakje (bij voorkeur kastanje) champignons
  • 1 flinke ui (gesnipperd)
  • 200 gram gerookte zalm (een beetje klein gesneden)
  • 1 bakje Paturain Cuisine knoflook & fijne kruiden (of iets wat daarop lijkt)
  • olijfolie
  • peper en zout naar smaak

Bereiding

  • Kook de tagliatelle
  • Doe de olie in een ruime koekenpan
  • Voeg de ui en champignons toe en bak dit tot de ui een beetje glazig is
  • Tijd om de paprika toe te voegen en het eerste handje spinazie
  • Voeg stapsgewijs de rest van de spinazie toe
  • Als de spinazie goed is geslonken kun je naar smaak de roomkaas toevoegen. Meng dit op een laag vuur tot een romige saus.
  • Haal de pan van het vuur en voeg de tagliatelle en zalm toe. Goed doorroeren zodat de zalm iets warmer wordt.
  • Opdienen maar en bon appetit!

Zoals je ziet is de maaltijd niet echt foto waardig, maar hier thuis is het wel een hit. Laat je even weten hoe je het vond als je hem hebt geprobeerd? Vind ik leuk!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *