Vrouw

Vragen aan jezelf deel 10 – heb je ooit….

Afgelopen kerst kreeg ik het boekje ‘999 vragen aan jezelf’ cadeau. Het leek mij leuk om er wat vragen uit te halen en hier voor jullie te beantwoorden. Op deze manier komen jullie iets meer over mij te weten. In het boekje zijn het allerlei vragen over veel verschillende onderwerpen dwars door elkaar. Nu vond ik het wel leuk om het een beetje te categoriseren.

Vandaag kun je deel 10 lezen, over verschillende dingen die ik wel of niet ooit heb gedaan. De afgelopen tijd kwamen er artikelen online met verschillende onderwerpen zoals wie is Maxime, body & mind, relaties & vriendschappen, wonen & werk, jeugd, eten, vrije tijd, kinderen & toekomst en geloof & de dood. Door op de titel te klikken kom je bij het artikel. Maar nu eerst verder met de vraag van vandaag… heb je ooit?

Heb je ooit…

Een penvriend gehad?
Nee eigenlijk niet.

Onder stroom gestaan?
Ja, tijdens de verbouwing van ons huis zou ik de stopcontacten gaan afmonteren. Mijn vriend (toentertijd was hij nog in functie als elektromonteur) verzekerde mij ervan dat de stroom eraf was. Nou je snapt het wel, niet dus.

Een aardbeving meegemaakt?
Nee gelukkig niet.

Je eigen haar proberen te knippen?
Daar begin ik niet aan! Ik doe wel Wilco’s haar zo nu en dan, met de tondeuse op 1 stand dat kan ik wel. Maar aan spannende kapsels waag ik me echt niet. Dat laat ik liever aan de professionals over!

In militaire dienst gezeten?
Nee, ik heb ook nooit de behoefte gehad om bij defensie te gaan werken.

Alleen in een restaurant gezeten?
Niet in een restaurant, wel bij een koffietentje. Maar nu moet ik je eerlijk zeggen dat het er gewoon nog niet van gekomen is. Het zou mij namelijk geen fluit uitmaken om alleen in een restaurant te zitten.

112 gebeld?
Dat heb ik gelukkig nog niet hoeven doen en ik hoop ook dat ik dat voorlopig niet hoef te doen!

Iemand dood zien gaan?
Nee en ik hoop ook niet dat dat snel gebeurt.

Je verkleed als iemand van het andere geslacht?
Ja tijdens het introductiekamp van de Pabo! Hilarisch was dat.

Handboeien om gehad?
Nee gelukkig niet.

In een ambulance gelegen?
Ja, alle toeters en bellen erbij. Dit was tijdens de bevalling van Naud.

In het ziekenhuis gelegen?
Na de keizersnede moest ik nog 3 nachten blijven, dat was de enige keer.

Parachute gesprongen?
Ohhhh my nee! Dat idee alleen al!

Een nep telefoontje gepleegd?
Nee, dat zou ik echt niet doen en zie ik ook niet de lol van in.

Iets op een wc-deur geschreven?
Nou ik denk dat ik dat in de tijd dat ik uitging (rond een jaar of 18) wel eens heb gedaan. Volgens mij was het in de discotheek, met de nodige drankjes in mijn mik.

Wat leuk dat je de vragen hebt gelezen! Ik hoop dat je mij iets beter hebt leren kennen op deze manier. Heb je nog een vraag, laat die dan vooral achter bij de comments!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *