Vrouw

Vragen aan jezelf deel 2 – body & mind

Afgelopen kerst kreeg ik het boekje ‘999 vragen aan jezelf’ cadeau. Het leek mij leuk om er wat vragen uit te halen en hier voor jullie te beantwoorden. Op deze manier komen jullie iets meer over mij te weten. In het boekje zijn het allerlei vragen over veel verschillende onderwerpen dwars door elkaar. Nu vond ik het wel fijn om het een beetje te categoriseren.

Vandaag kun je deel 2 lezen, waarin vragen voorbij over zowel bij lichaam als geest. De aankomende tijd komen er steeds meer artikelen online met verschillende onderwerpen zoals relaties & vriendschappen, wonen & werk, jeugd, eten, vrije tijd, kinderen & toekomst, geloof & de dood en heb je ooit… Mocht je deel 1 gemist hebben over wie ik ben, dan kun je die hier nog even nalezen. Maar nu verder met het onderwerp van vandaag… body & mind!

Welke littekens heb je allemaal?
Litteken op mijn linkerpink, opgelopen toen een wijnglas brak in mijn hand. Ook heb ik een litteken van de keizersnede.

Welk lichaamsfiguur heb je?
Kijk en oordeel zelf….

Ben je wel eens geopereerd?
Ik ben inmiddels 3 keer onder narcose geweest, waarvan 2 keer voor een tand implantaat en 1 keer voor de keizersnede.

Wat is je kledingmaat?
38/40

Hoeveel piercings heb je?
Een navelpiercing en 4 oorbellen.

Hoeveel tattoos heb je?
Eentje op mijn linkerpols

Heb je wel eens een allergische reactie gehad?
Nee gelukkig niet zeg!

Gebruik je dagcreme?
Ja, al ben ik niet echt trouw aan een bepaald merk. Op dit moment gebruik ik NIVEA.

Welke drie dingen aan je uiterlijk zou je willen veranderen?
Een paar grotere borsten, mijn oogleden iets omhoog en een neusverkleining? Toch best wel een lijstje zo.

Heb je iets aan je uiterlijk laten verbeteren?
Nee, ik vind het toch eigenlijk onnodig om in een gezond lichaam te gaan snijden.

Draag je lenzen of een bril?
Ik heb wel een bril en zonnebril op sterkte, alleen draag ik deze zelden. Het verschil is voor mij maar iets qua scherpte, dus het is niet alsof ik anders niets zie. Ik heb aan een bril eerlijk gezegd nooit aan kunnen wennen.

Ga je wel eens onder de zonnebank?
Nee, maar zou misschien wel eens een goed idee zijn.

Welke drie kapsels heb je gehad?
Blond lang haar, blond haar bob lengte en verschillende bruintinten.

Heb je een mooi handschrift?
Ik vind het zelf niet zo mooi. Ik kan wel netjes schrijven maar daar heb ik over het algemeen het geduld niet voor.

Krijg je snel blauwe plekken?
Volgens mij valt dat best wel mee, of ik stoot mij minder dan ik denk.

Ben je weleens bij een psycholoog geweest?
Ja, meerdere malen in mijn leven. En ik kan je zeggen, daar knap je van op.

Onthoud je vaak wat je droomt?
Meestal wel, het maakt dan niet uit of het een fijne of nare droom is.

Vind je de mening van anderen belangrijk?
Belangrijker dan ik het zou moeten vinden van mijzelf. Ik laat me nog te vaak belemmeren door gedachten als ‘wat zouden anderen er van vinden’.

Vind je jezelf aardig?
Ja meestal wel.

Kun je tegen kritiek?
Steeds beter haha! Voorheen voelde alles als een aanval, tegenwoordig kan ik het beter filteren en gebruiken.

Geef je graag complimenten?
Ja absoluut.

Welke drie superkrachten zou je willen hebben?
Ik zou wel graag kunnen zien of iemand eerlijk is en super sterk zijn… maar verder? Geen idee!

Heb je last van PMS?
Even eerlijk, ik zat voor mijn zwangerschap al bijna 10 jaar aan de pil en ongeveer 2 maanden na mijn zwangerschap ben ik weer begonnen. Eigenlijk weet ik dus niet echt hoe mijn eigen/echte menstruatie is, dus zou ik het je niet kunnen vertellen. Met de pil heb ik nagenoeg nergens last van.

Hoeveel uur slaap per nacht heb je nodig?
Ik slaap er over het algemeen 7/8 maar eigenlijk kan ik best met minder. Een aantal jaren geleden sliep ik meer richting de 6 uur per nacht, daar voelde ik mij ook fit bij.

Wat leuk dat je de vragen hebt gelezen! Ik hoop dat je mij iets beter hebt leren kennen op deze manier. Heb je nog een vraag, laat die dan vooral achter bij de comments!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *