Vrouw

Vragen aan jezelf deel 8 – kinderen & toekomst

Afgelopen kerst kreeg ik het boekje ‘999 vragen aan jezelf’ cadeau. Het leek mij leuk om er wat vragen uit te halen en hier voor jullie te beantwoorden. Op deze manier komen jullie iets meer over mij te weten. In het boekje zijn het allerlei vragen over veel verschillende onderwerpen dwars door elkaar. Nu vond ik het wel leuk om het een beetje te categoriseren.

Vandaag lees je alweer deel 8 waarin vragen voorbij komen over kinderen en de toekomst. Want hoe zie ik die eigenlijk voor mij? De aankomende tijd komen er nog twee artikelen online over geloof & de dood en heb je ooit… Mocht je de eerdere delen willen nalezen, dan kun je onderaan dit artikel de linkjes vinden. Maar nu eerst het thema kinderen en toekomst.

Welke drie dingen zouden jouw kinderen nooit mogen doen?
Eigenlijk ben ik niet zo van dingen verbieden. Want als ik naar mijzelf kijk werkt dat alleen maar averechts. Ik noem liever drie dingen die ik liever niet heb dat ze gaan doen!
1) Zonder bescherming op een motor gaan zitten
2) Meedoen aan races
3) Springen uit een vliegtuig / van een brug

Welke drie dingen wil je je kinderen meegeven?
Je bent goed zoals je bent, geloof in je eigen kracht en geniet!

Welke drie jongensnamen vind je mooi?
Naud (tja, dat had je natuurlijk wel kunnen bedenken), Stijn en Daan. En ja ik durf ze te delen, want die namen gaan we toch niet gebruiken voor een (hopelijk) volgend kindje.

Welke drie meisjesnamen vind je mooi?
Noé, Lynn en Saar. Ik hoop nu toch wel dat Wilco het er ook over eens was dat het een van deze niet ging worden haha!

Welke drie namen zou jij je kind nooit geven?
Thijs, Esther en Dick. Iets met associaties en woordspellingen.

Welke drie dingen neem je mee naar een onbewoond eiland?
Pen, notitieblok en een zonnebril. Want hoe fijn is het dat je je ideeën kan opschrijven en uitwerken (hopelijk zitten er genoeg blaadjes in). Die zonnebril is voor mij essentieel, ik kan fel zonlicht niet zo goed verdragen.

Wat wil je doen tijdens je pensioen?
Een deel van het jaar in een zonnig oord vertoeven. Wees niet bang ik ga niet volledig emigreren hoor! Ik denk dat ik toch mijn dierbare teveel ga misschien als ik dat zou doen.

Hoe ziet je leven er over 10 jaar uit?
Dat is altijd wel een tricky vraag. Over tien jaar, dan ben ik 38 jeetje wat gaat dat hard. Ik hoop toch wel over 10 jaar dat ik nog steeds met Wilco samen ben, Naud een broertje of zusje erbij heeft en een andere baan heb gevonden. De kinderopvang is een leuke job, begrijp me niet verkeerd, maar ik ben niet van plan dit jaren te blijven doen. Daarnaast hoop ik dat we dan of samen in dit huis (maar dan met een uitbouw) of een ander (ruimer) huis hebben gekocht.

Welke drie wensen heb je nog?
Een marathon weekend rennen in Disneyland Parijs. Dat is dus de 5, 10 en 21 kilometer rennen in drie dagen tijd.
Trouwen, met een mooie trouwjurk en een fijn gezelschap om ons heen.
De Disneyparken in Amerika bezoeken, dat is toch wel iets wat ook nog op mijn lijstje staat. Het is natuurlijk sowieso heel tof om een keer naar Amerika te gaan. En nee dat is dus nog niet gelukt tot op heden.

Wat leuk dat je de vragen hebt gelezen! Ik hoop dat je mij iets beter hebt leren kennen op deze manier. Heb je nog een vraag, laat die dan vooral achter bij de comments!
Wil je graag de andere delen lezen? Dit zijn de onderwerpen.

Deel 1 Wie is Maxime?
Deel 2 Body & mind
Deel 3 Relaties & vriendschappen
Deel 4 Wonen & werk
Deel 5 Jeugd
Deel 6 Vrije tijd
Deel 7 Eten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *