Geboorte aankondiging
Moeder

Welkom lieve Naud!

Op 19 maart, na een zwangerschap van 37 weken en 6 dagen, ben ik bevallen van onze zoon Naud! Het ging allemaal heel erg anders dan ik voor ogen had, daar lees je binnenkort meer over in mijn bevallingsverhaal.

Naud
♥ Naud ♥

Ons geboortekaartje

Na mijn zoektocht naar het leukste geboortekaartje kwamen we uiteindelijk bij HipDesign terecht. Na wat geknutsel om zelf een kaartje te ontwerpen, maar ook een paar bestaande kaartjes aan te passen, besloten we 4 kaartjes te bestellen. Ons uiteindelijke geboortekaartje was er een die ik als laatste toch nog even toevoegde ‘want hij was wel grappig’. Toen we de kaartjes in huis hadden, besloten we binnen 3 minuten dat dit het kaartje zou worden. We waren allebei direct verliefd op de uitstraling.

Aangezien ik een behoorlijke Disneyfan ben, moest er wel een Winnie the Pooh quote in.

“Sometimes the smallest things take up the most room in your heart”

Winnie the Pooh
Naud geboortekaartje
Het geboortekaartje van onze zoon Naud

Ook hebben we gekozen om zowel zijn geboortegewicht als zijn lengte te vermelden in het geboortekaartje. Helaas wilde ze in het ziekenhuis zijn lengte niet opmeten, dus dit hebben wij uiteindelijk thuis gedaan.

Bubbel

De afgelopen weken is Wilco ook thuis geweest, wat was dat ontzettend fijn! Helaas breekt zijn laatste week vakantie aan en wordt het dan ook echt tijd om een beetje uit de bubbel te komen. Nu wordt het dan ook wel weer lekker weer, tijd om er nog even samen op uit te trekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *