Wie ben ik?

Hoi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn wie ben ik pagina.

Ik ben Maxime, 27 jaar oud en woon samen met mijn vriend Wilco en zoontje Naud in de Haarlemmermeer. Nadat ik mijn opleiding onderwijsassistente heb afgerond ben ik aan het werk gegaan als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf. Daar werk ik nu al bijna 4 jaar met heel veel plezier op een verticale groep (leeftijden 0-4 jaar).

Na mijn werk vind ik het erg ontspannend om te werken in mijn bullet journal, een serie te kijken op Netflix of een lekker rondje hard te lopen. Maar als het lekker weer is vind je mij in de zon, ik ben een echte zonaanbidder!

Maxime…

  • is enthousiast, creatief, eigenwijs
  • is een doorzetter
  • is behoorlijk verslaafd aan haar telefoon
  • heeft een collectie Disney knuffels
  • heeft 1 tattoo maar denkt nog steeds over een tweede…
  • rijdt graag mee op de motor van Wilco
  • zie je stuiteren op een feestje maar ook relaxen in de sauna

Contact

Je mag mij altijd even een berichtje sturen via info@maximemelissa.nl voor vragen, tips of opmerkingen.