Zwangerschap

Zwangerschapsupdate week 32-36

Wat is de tijd toch ongelofelijk snel gegaan, nu ik dit schrijf ben ik alweer 36 weken zwanger. Ondanks dat ik voor mijn gevoel al heel lang verlof heb, mag die kleine man nog wel even lekker in mijn buik blijven zitten hoor. Ik kan nog niet voorstellen dat hij er straks echt is.

Lichamelijk

Gelukkig heb ik eindelijk mijn draai gevonden tussen thuis zijn, activiteiten, huishoudelijke klusjes en zo min mogelijk last van mijn bekken. Laten we zeggen dat ik eindelijk mijn eigen lichamelijke grenzen heb geaccepteerd. Zo plan ik per dag maar 1 ding of uitje dat mij lichamelijk meer energie kost. Ook ben ik de negenmaandenbeurs over gerold om energie te besparen.

Op deze foto ben ik 33 weken zwanger
33 weken zwanger

Rust

Nu ik de meeste, door mijzelf opgelegde, schoonmaaktaken heb gedaan die ik wilde doen geeft dat rust. Er zijn natuurlijk altijd nog een paar kleine dingen die ik zou kunnen doen, maar ik ben nu wel op een punt dat het mij niet meer zoveel uitmaakt of het wel of niet lukt.
Het scheelt natuurlijk ook dat het de afgelopen periode prachtig weer geweest en heb ik mijzelf ook de tijd gegund om even lekker in het zonnetje te zitten. Wie verwacht dat nou, in februari in de zon in de tuin? Dat is pas een lekker begin van het jaar!

Is everything ready?

Bijna alles is klaar voor de komst van de kleine man. In zijn kamer staan alle meubels, zijn kleren zijn gewassen, de co-sleeper staat klaar en de vluchtkoffer is gepakt. Hier en daar moeten nog wat puntjes op de i, maar als dat nog niet klaar is als hij komt is het ook geen ramp.

Ook heb ik alle attributen in huis om zowel borst- als flesvoeding te geven. Het liefst ga ik borstvoeding geven, maar mocht het niet lukken dan hebben we in ieder geval de flessen vast in huis.

Fotoshoot time!

Vrijdag 8 maart was het dan zover, de zwangerschapsfotoshoot! Eigenlijk stond de afspraak voor die zondag ervoor, maar de weergoden hadden het ons niet gegund. Die zondag heeft het aan een stuk door geregend. Gelukkig hebben we nog een andere datum kunnen prikken.

Deze vrijdag was, in tegenstelling tot de rest van de week, zonnig! Er was zelfs een blauwe lucht te zien, hoe fijn is dat als je foto’s wilt gaan maken. Via mijn schoonzusje waren we in contact gekomen met Paper Peacock en hadden we een afspraak gemaakt om te gaan shooten in de Zandvoortse duinen. Vooraf had ik een heel aantal foto’s ontvangen van jurken, die zij tot haar beschikking heeft, waar ik uit kon kiezen. Wauw, wat was dat moeilijk! Ze heeft zoveel mooie kleuren en modellen. Maar omdat ik maar een klein meiske ben, heb ik maar niet voor zo een hele volle Tulle rok gekozen. Welke jurk het wel is geworden en hoe de foto’s eruit zien horen jullie snel!

In week 32-36

  • was mijn babyshower!
  • voelde ik mij eindelijk weer een beetje fit
  • heb ik lekker veel schoongemaakt
  • voelde het als lente dankzij het zonnetje
  • zijn we naar de negenmaandenbeurs geweest
  • kom ik steeds meer in mijn cocon en vliegen de dagen voorbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *